Placeholder image

Linker

Placeholder image Følg «Nakenape» på Facebook. Her kan du også stille spørsmål, og se hva som bobler. Placeholder image Ishmael er en merkverdig bok for sinn og sjel, hvor forfatteren Daniel Quinn utfordrer hvem vi er, hva vi er, og hvordan mennesket har kommet hit vi er i dag.
Placeholder image Fair Forlag er et nytt og friskt forlag som spesialiserer seg på debutanter og nye talenter. De satser spesielt på nettbasert markedsføring og salg, og bedre royalty-satser til sine forfattere. Les mer her. Placeholder image New green history of the world er en proaktiv og utfordrende bok hvor Clive Ponting viser hvordan overforbruk av ressurser har ført til kollaps i mange sivilisasjoner gjennom historien. Rik på detaljer, og godt argumentert.
Placeholder image Forfatteren Kent Andersen ligger ute på Wikipedia. Klikk her og les om bakgrunnen hans. Placeholder image Klimakampen er full av bombastiske påstander om forstående undergang hvis ikke alle handler kollektivt og unisont. Det er ikke sikkert klimarealistene har rett de heller, men det er sunt å tenke litt individuellt også.